Thema buffet

Iedere week naast het gewone buffet. (+/- 5 gerechtjes)

 

Themabufetten 2017

7/8 jan : breughelfestijn

14/15 jan : gegrilde gerechten

21/22 jan Wok festijn

28/29 jan : vis, schaal en schelpdieren

4/5 febr : italiaanse gerechten

11/12 febr : wereldkeuken

18/19 febr Grieks buffet

25/26 febr : gegratineerde gerechten

4/5 maart : visfestijn

11/12 maart : italiaans festijn

18/19 maart : hollands festijn

25/26 maart : frans-belgisch festijn

1/ 2 april : grieks festijn

8/9 april : breughelfestijn

15/16 april : visfestijn

22/23 april : voorjaarsbarbeque

29/30 april : italiaans festijn

6/7 mei : duits festijn

13/14 mei : hollands festijn

20/21 mei : grieks festijn

27/28 mei : wokfestijn

3/ 4 juni : frans-belgisch festijn

10/ 11 juni : gegrilde gerechten

17/ 18 juni : vis, schaal en schelpdierenfestijn

24/25 juni : italiaans festijn

1/ 2 juli : zomerbarbeque

8/9 juli : hollands festijn

15/16 juli : grieks festijn

22/23 juli : wokfestijn

29/30 juli : gegrilde gerechten

05/06 aug : frans-belgisch

12/13 aug : zomerbarbeque

19/20 aug : visfestijn

26/27 aug : hollands festijn

2/3 sept : italiaans festijn

9/10 sept : grieks festijn

16/17 sept : wokfestijn

23/24 sept : breughelfestijn

30sept/1 okt : frans-belgisch

7/8 okt : herfstbarbeque

14/15 okt : gegrilde gerechten

21/22 okt : ovengerechten

28/29 okt : italiaans festijn

4/5 nov : stamp en stoofpotjes

11/12 nov : grieks festijn

18/19 nov : visfestijn

25/26 nov : hollands festijn

2/3 dec : frans-belgisch

9/10 dec : gegratineerd festijn

16/17 dec : winterbarbeque

Grieks : gyros, souvlaki, feta saganaki,...
Frans-Belgisch : stoofvlees, konijn, coq au vin, witlof ham en kaas,...
italiaans : lasagne, scalopina, soglio lombardo,..
hollands : kibbeling, vleeskroket, saté in pindasaus...


©CLING bvba