19.00 uur:  Ontvangst glaasje bubbels met Amuses
                                        *Mousse van beenham met rode uien confituur & roze peper
                                        *Couscous salsa met een crème van tomaat en geitenkaas
                                        *Pizza souflée met ansjovistapenade

20.00 uur: Voorgerecht

                        Carpaccio van coquilles, olie van limoen, zwart zee zout, jonge bladsalade.



ALTERNATIEF:
Voor wie geen vis lust; Quinoasalade met gerookte eendenborst en sinaasdressing
Voor de vegetariër; Carpaccio van rode biet, appelmosterd vinaigrette & jonge bladsalade
Voor 19 december 2017 doorgeven A.U.B.


UITGEBREID WARM BUFFET:

Kabeljauwfilet met serranoham en een dugléré saus
Nobashi garnalen met chardonnay, cherrytomaat & dragon
Roze zalmfilet geparfumeerd met sinaasappel & Grand Marnier
Tongrolletjes met een bisque van kreeft vergezeld met grijze garnalen
Rollade van kalkoen gevuld met ricotta & spinazie in een jasje van gerookt spek
Varkenshaasje met morieltjes
Konijn op grootmoeders wijze
Stoofpotje van hert met winter groenten
Spruitjes met spek, gestoofd witloof, trio van wortel, Franse granen met fijne groenten


DESSERTENBUFFET:

Mousse van banaan met advocaat en fondant chocolade, diverse fruitbavarois, tiramisu,
witte en fondant chocolademousse, mini –eclair, javanais, miserable, verse fruitsalade,
diverse schepijs, gekoelde sabayon met aardbei…

23.30 tot 03.30 uur: HAPJESBUFFET:    
                Drumsticks, haringsalade met kaas & appel, brie met noten, salami Milano,
                boerenpaté met uien en veenbessen confituur, parmaham met schilfers parmezaan & balsamico,
                pastasalade met mozzarella, zongedroogde tomaat & rode pesto, kaasblokjes met mosterd.

24.00 uur: CHAMPAGNE

03.30 tot 04.30 uur: ONTBIJTBUFFET
                                                            Ontbijtspek, gezouten spek, roerei & spiegelei, brood, siroop & confituur.

Dranken inbegrepen van 19.00 tot 05.00 uur:
Nieuwjaarsaperitief, prosecco, frisdranken, wijnen (wit, rood, rosé), koffie.
Cristal, Brugse Witte, Palm, Bosbier, Carlsberg, Geuze, Rodenbach, Kriek.

 

DJ voorzien:

Zaal 1 wordt opgeluisterd door dj Seppe met muziek vanaf de jaren 80 tot hedendaagse muziek.


Zaal 2 wordt opgeluisterd door dj Kevin met muziek vanaf de jaren 90 tot hedendaagse muziek.

 

 

 

Inkomkaarten:

Reserveer tijdig want onze plaatsen zijn beperkt.
Kaarten op voorhand afhalen


Reserveer tijdig want onze plaatsen zijn beperkt. Kaarten op voorhand afhalen

Na reservatie kunnen wij uw kaarten tot 1 december 10 dagen in optie zetten,

vanaf 1 december na reservatie kaarten binnen de 5 werkdagen afhalen aub.

bankinfo-elysee


©CLING bvba