Restaurant

restaurant elysee

Trouwfeesten

trouwfeest elysee

Bedrijfsfeesten

bedrijfsfeest elysee

Gelegenheidsfeesten

communiefeest elysee

coming soon

vergader2

backtoschool

backtoschool

backtoschool

Feestzalen Elysee - Genk

 

In Genk, net buiten het centrum, ligt feestzalencomplex ELYSEE. Elysee heeft als troeven een buffet restaurant en een ruime keuze aan feestzalen van 10 tot 650 personen. Feestzalen Elysee is een familiebedrijf waar klantvriendelijkheid, gastvrijheid en gastronomie Hand in hand gaan. Ilse en Ivo samen met hun team houden ervan al uw feesten tot in de puntjes te verzorgen ! Wij beschikken over alles om van Uw feest een succesvol en geslaagd evenement te maken !

 

 • U kan bij ons terecht voor :

  Communiefeesten
  Recepties
  Personeelsfeesten
  Bedrijfsfeesten
  Walking-dinners
  Babyborrels
  Vergaderarrangementen
  Broodmaaltijden
  Rouwgelegenheden
  Huwelijksfeesten
  Bedrijfseminaries
  ...

Over Elysee

Feesten doe je in de Elysee

 

Ilseenivo-300x290

Ilse Lieben & Ivo Timmermans  
Zaakvoerders  
Feestzalen Elysee  

In Genk - net buiten het centrum van Genk ligt feestzalen Elysee. Alom gekend en geliefd als feestzalencomplex. In de voorbije 35 jaar passeerden in feestzalen van Elysee een niet te onderschatten aantal pasgehuwden. Huwelijksfeesten behoren dan ook tot de traditie van de Elysee.

 

 

Maar Elysee biedt meer.

 

Naast haar feestzalen herbergt de Elysee een zelfbedieningsrestaurant. Op zaterdagavond kan je er terecht voor avondbuffetten. Op Zon- en feestdagen voor middag & avondbuffetten. Alle mogelijke menu's zijn te verkrijgen. Gaande van vis- en vleesgerechten tot alle mogelijke vreemde gerechten zoals ( Grieks, Chinees, Italiaans enz. .... ). Op aanvraag is er ook de mogelijkheid voor vegetarische, suikerloze of zoutloze gerechten.

 

 

 

U neemt wat U wenst, Zoveel U wenst, Zo dikwijls U wenst.

 

 

 

De feestzalen van Elysee.

 

De capaciteit van de verschillende zalen kan gaan van 10 tot 650 personen. Bedrijfsfeesten, Seminaries, Communiefeesten, Babyborrels And last but not least huwelijksfeesten vinden hier onderdak.

De Elysee biedt een pas vernieuwd en verzorgd interieur, ruimte om te dansen, schitterend gedekte tafels met oog voor details en een menukeuze om u tegen te zeggen. Dat zijn de troeven van de Elysee. En dan hebben we het nog niet gehad over de goede service en dito bediening.

Een laatste maar toch niet onbelangrijk pluspunt is alle zalen zijn voorzien van airconditioning.

Voor feesten stelt de Elysee haar feestzalen GRATIS ter beschikking.

De Elysee bereidt de feesten helemaal zelf voor. Specialiteiten op de menukaart zijn de Warme en Koude buffetten en thema buffetten.

Bij de service hoort een volledig verlichte parking en een speeltuintje voor de kinderen. Op aanvraag zijn er kleurboekjes en kleurgerief voor de kinderen te verkrijgen.

 

 

Elysee is een familiebedrijf.

 

De Elysee staat ook bekend voor een stevige brok familietraditie.

Na 35 jaren dat Roger en Anik Lieben – Muffels aktief bezig zijn geweest in de horeca, werd sinds 2009 de fakkel doorgegeven aan dochter Ilse en schoonzoon Ivo Timmermans – Lieben, die de traditie verder zetten ! De familiale sfeer kan je trouwens over het gehele complex aanvoelen.

elysee familie

 

5 Feestzalen

feestzalen elysee

Buffet restaurant

zelfbediening elysee

Seminarie ruimtes

seminarie elysee